De la: 
 
la: 
 
Data plecării:
Data întoarcerii: 
Monedă:
Adulţi:
Copii:
Sugari:
CĂUTARE

Termeni de utilizare

Bine aţi venit! Zboruriieftine.com este deţinut şi administrat de Vuelos Baratos Ltd..

Zboruriieftine.com este un motor de căutare pentru zboruri şi cazare. Nu vindem bilete. Utilizatorii noştri pot compara, rapid şi uşor, preţurile diferiţilor furnizori de bilete şi cazare.

Folosirea acestui site Web şi a informaţiilor de pe acesta vă este oferită cu condiţia acceptării acestor termeni de utilizare. Nu puteţi folosi serviciul nostru dacă nu sunteţi de acord să respectaţi aceşti termeni.

Informaţiile furnizate de noi au caracter orientativ şi vă sunt puse la dispoziţie pentru uz personal, necomercial. Acordăm o atenţie deosebită colectării şi afişării informaţiilor de pe site-ul nostru Web, încercând să ne asigurăm că preţurile şi informaţiile publicate pe el sunt, în măsura posibilităţilor, corecte şi actuale. Nu putem însă garanta acurateţea informaţiilor de pe site, şi nu ne asumăm nicio răspundere pentru eventuale acţiuni sau decizii rezultate în urma folosirii acestuia.

Acest site Web include hyper-legături spre site-uri Web administrate de terţe părţi. Nu avem niciun fel de control asupra acestor site-uri şi nu ne asumăm răspunderea pentru, şi nu vom putea fi făcuţi răspunzători de, conţinutul acestora.