Zboruriieftine.com - Despre noi

Ce suntem ...

Zboruri ieftine este un motor de căutare puternic, specializat în căutarea de hoteluri şi zboruri, care scanează cele mai importante site-uri Web de turism din România.


Zboruri ieftine găseşte cele mai bune oferte disponibile pe peste o sută de site-uri Web de pe Internet.


Cu un singur clic Zboruri ieftine găseşte cele mai convenabile preţuri oferite atât de companiile aeriene cu preţuri mici sau tradiţionale, cât şi de agenţiile de turism.


Toate site-urile Web pe care efectuăm căutările aparţin unor firme serioase, cunoscute, care dispun de servicii de garantare a cumpărăturilor.


Serviciul oferit de Zboruri ieftine este absolut gratuit; preţurile afişate sunt identice cu cele de pe site-urile firmelor ofertante.


Zboruri ieftine nu adaugă nici măcar un leu la preţurile pe care le vedeţi pe site-ul nostru.


În măsura posibilităţilor, Zboruri ieftine încearcă să afişeze preţurile finale fără niciun fel de costuri ascunse, cum ar fi taxe de aeroport, administrative, de combustibil etc.


Zboruri ieftine este avantajos deoarece este suficientă o singură căutare pentru a găsi toate opţiunile disponibile pentru o anumită rută.


Zboruri ieftine găseşte în câteva secunde ceea ce de obicei necesită ore de căutare, economisindu-vă timp şi bani.


Zboruri ieftine încorporează tehnologie informaţională şi Web de ultimă oră, fiind uşor de folosit de către utilizatori.


Ce nu suntem...

  • Zboruri ieftine nu este o agenţie de turism ci un simplu loc de întâlnire pentru cei care doresc să cumpere sau să vândă concedii şi bilete.
  • Zboruri ieftine nu vinde nimic.
  • Tot ce face Zboruri ieftine este să afişeze pe o singură pagină toate ofertele şi preţurile agenţiilor de turism şi companiilor aeriene. Sunteţi apoi redirecţionat spre site-urile Web ale acestor companii pentru a face rezervările necesare.
  • Site-ul nostru Web nu include niciun fel de reclame ofensatoare sau iritante (pop-ups, pop-unders, banners etc.).

Ce ne face să fim diferiţi...

Zboruri ieftine a făcut investiţii importante în tehnologie informaţională şi Web de ultimă oră, ceea ce înseamnă că poate realiza căutări extrem de avansate. Site-ul Web Zboruri ieftine dispune de multe funcţii unice care vă vor ajuta să găsiţi cea mai bună soluţie, indiferent de călătoria pe care doriţi să o faceţi.

Identificatorul de preţuri mici al Zboruri ieftine vă permite să profitaţi de eforturile a mii de utilizatori anteriori.

Serverele puternice ale Zboruri ieftine stochează sute de mii de căutări anterioare, facilitând găsirea imediată a celor mai bune oferte de pe piaţă.

Dacă datele de plecare şi sosire sunt flexibile, Zboruri ieftine va ilustra, cu ajutorul unui simplu grafic lunar, cel mai convenabil preţ dintr-o anumită zi, ceea ce înseamnă că veţi putea vedea care sunt zilele în care este cel mai convenabil să călătoriţi.

Zboruri ieftine vă permite apoi să actualizaţi cu un simplu clic preţurile găsite de utilizatorii anteriori.

Filtrele avansate de pe site-ul nostru vă permit să găsiţi călătoriile cele mai convenabile.

Vă puteţi rafina căutarea cu ajutorul orei de plecare şi de sosire, a preţului, operatorului, inclusiv cu ajutorul distanţei de la aeroporturile din vecinătatea destinaţiei dumneavoastră.

Comparatorul nostru de mijloace de transport vă permite să comparaţi preţurile oferite, pe aceeaşi rută, de diferite mijloace de transport; puteţi astfel vedea dacă este mai ieftin să călătoriţi cu trenul, avionul, autobuzul sau feribotul.

Zboruri ieftine a integrat în motorul de căutare hărţi, un instrument puternic care vă permite să vedeţi toate aeroporturile aflate pe o rază de 150 km de punctul dumneavoastră de plecare sau sosire.

Cu ajutorul acestor hărţi puteţi efectua căutări din diferite aeroporturi pentru a vedea dacă există o rută alternativă mai ieftină.

Hărţile din comparatorul nostru de mijloace de transport vă permit de asemenea să vedeţi unde se află gările, autogările, porturile de feriboturi şi aeroporturile.

Zboruri ieftine include şi un identificator dinamic de nume, ceea ce înseamnă că dacă introduceţi numele unui oraş mai puţin cunoscut, motorul nostru de căutare vă va arăta pe hartă aeroportul cel mai apropiat de acea destinaţie.

Zboruri ieftine îşi aminteşte cele mai recente căutări aşa încât, când reveniţi pe site-ul nostru Web, va trebui doar să faceţi clic pe butonul Actualizare pentru a vedea cele mai recente oferte pentru căutările respective.

Zboruri ieftine vă permite să imprimaţi lista completă a oricărei căutări în aşa fel încât să o puteţi păstra pentru referinţă viitoare.