Întrebări puse frecvent


1.

Ce este Zboruriieftine.com?

Zboruri ieftine este un motor de căutare puternic, specializat în căutarea de hoteluri şi zboruri, care scanează cele mai importante site-uri Web de turism din România. Zboruri ieftine găseşte cele mai bune oferte disponibile pe peste o sută de site-uri Web de pe Internet. Cu un singur clic Zboruri ieftine găseşte cele mai convenabile preţuri oferite atât de companiile aeriene cu preţuri mici sau tradiţionale, cât şi de agenţiile de turism. Avantajul lui Zboruri ieftine este că este suficientă o singură căutare pentru a găsi toate opţiunile disponibile pentru o anumită rută. Zboruri ieftine găseşte în câteva secunde ceea ce de obicei necesită ore de căutare, economisindu-vă timp şi bani.

2.

Vindeţi bilete?

Zboruri ieftine nu vinde nimic. Zboruri ieftine nu este o agenţie de turism ci un simplu loc de întâlnire pentru cei care doresc să cumpere sau să vândă concedii şi bilete. Tot ce face Zboruri ieftine este să afişeze pe o singură pagină toate ofertele şi preţurile agenţiilor de turism şi companiilor aeriene. Sunteţi apoi redirecţionat spre site-urile Web ale acestor firme pentru a face rezervările necesare. Nu se percep niciun fel de comisioane sau alte taxe. După ce aţi comparat ofertele şi aţi decis care este cea mai convenabilă, operatorul respectiv vă va procesa rezervarea şi cumpărarea.

3.

Trebuie să plătesc pentru a folosi Zboruriieftine.com?

Puteţi folosi Zboruri ieftine absolut gratuit; preţurile pe care le afişăm sunt identice cu cele de pe site-urile firmelor ofertante. Eventualele tranzacţii se încheie cu vânzătorul original, exact la preţul afişat pe site-ul Web al acestuia. Zboruri ieftine nu adaugă nici măcar un leu la preţurile pe care le vedeţi pe site-ul nostru.

4.

Ce face instrumentul „comparator de zboruri ieftine”?

Zboruri ieftine trimite căutarea dumneavoastră la cuprinzătoarea noastră bază de date cu informaţii turistice; informaţiile relevante sunt apoi culese şi prezentate pe o singură pagină. Puteţi astfel compara preţurile şi alege oferta cea mai convenabilă. Când selectaţi un zbor sau un hotel, vă punem la dispoziţie o legătură directă cu site-ul operatorului, pe care vă puteţi face rezervarea.

5.

Cum funcţionează instrumentul „Calendar de oferte”?

Identificatorul de preţuri mici al motorului de căutare Zboruri ieftine vă permite să profitaţi de eforturile a mii de utilizatori anteriori. Serverele noastre Web stochează sute de mii de căutări anterioare, facilitând găsirea imediată a celor mai bune oferte de pe piaţă. Dacă datele de plecare şi sosire sunt flexibile, Zboruri ieftine va ilustra, cu ajutorul unui simplu grafic lunar, cel mai convenabil preţ dintr-o anumită zi, ceea ce înseamnă că veţi putea vedea care sunt zilele în care este cel mai convenabil să călătoriţi. Zboruri ieftine vă permite apoi să actualizaţi cu un simplu clic preţurile găsite de utilizatorii anteriori. Este important de reţinut că, spre deosebire de comparatorul de zboruri ieftine, identificatorul de preţuri mici nu caută preţuri în timp real. Vi se prezintă căutări anterioare pe care trebuie să le actualizaţi pentru a obţine preţurile la zi.

6.

Ce face instrumentul „comparator de mijloace de transport” ?

Dacă faceţi clic pe „comparatorul de mijloace de transport” al Zboruri ieftine, puteţi compara preţurile oferite de diferite mijloace de transport pe aceeaşi rută.

7.

De ce am găsit un preţ diferit de cel de pe site-ul operatorului?

Zboruri ieftine caută informaţii pe paginile operatorilor la fel ca orice alt motor de căutare care scanează Web-ul. Preţurile afişate sunt corecte în momentul în care consultăm compania aeriană sau operatorul însă, din nefericire, preţul biletelor se modifică foarte rapid, mai ales pe măsură ce se apropie data plecării şi ora formalităţilor de înregistrare. Deşi depunem toate eforturile pentru a ne asigura că preţurile şi informaţiile afişate sunt corecte, este posibil ca uneori o modificare a structurii site-ului sau paginii operatorului să cauzeze o eroare temporară în ceea ce priveşte preţurile sau informaţiile furnizate. Dacă descoperiți discrepanțe între prețurile afișate pe Zboruri ieftine și cele de pe site-ul original al oricăruia dintre operatori, vă rugăm să ne transmiteți.