Zboruri ieftine
ZboruriHoteluri  
Zboruri ieftine
De la: 
la: 
Data plecării:
Data întoarcerii: 
Monedă:
Adulţi:
Copii:
Sugari:
Unde căutăm:

NOTIFICARE PRIVIND CONFIDENȚIALITATEA

Servicii web Zboruriieftine.com

1. Informații generale

Scopul prezentei Notificări privind confidențialitatea este de a descrie modul în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal, tipurile de date cu caracter personal pe care le colectăm, modul în care sunt utilizate datele și cui sunt dezvăluite datele. De asemenea, vă spunem cum puteți controla prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Furnizăm un serviciu web independent, un motor de căutare care vă ajută să găsiți și să comparați zboruri, hoteluri, alte produse turistice și servicii web conexe. Prezenta Notificare privind confidențialitatea se aplică utilizatorilor site-urilor noastre web (în continuare, „dumneavoastră”).

Datele cu caracter personal se referă la informații care permit ca o persoană să fie identificată în mod direct sau indirect ca persoană individuală. Datele cu caracter personal includ adresa de protocol de internet (IP) a utilizatorului.

2. Operatorul de date și detaliile de contact

Stephen Marner
Compania: Vuelos Baratos Ltd.
Nr. identificare companie: NI049515
Adresă:
5-6 Magazine Street,
Derry / Londonderry
BT48 6HJ
Regatul Unit
E-mail: privacy@zboruriieftine.com

3. Prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal

Colectăm și prelucrăm doar date cu caracter personal care sunt relevante și necesare pentru scopurile prezentate în această Notificare privind confidențialitatea. Dumneavoastră ne furnizați date cu caracter personal când introduceți date pe pagina site-ului nostru web sau când utilizați site-ul web. Colectăm date cu caracter personal și de la terți...

Scopul prelucrării Date cu caracter personal Perioade de reținere
Furnizarea motorului de căutare de pe pagina web Adresa IP
ID-ul sesiunii
Planurile dumneavoastră de călătorie, adică opțiunile de căutare a zborului și/sau hotelului (rute, destinații, date, numărul persoanelor care călătoresc, limba selectată, moneda)
12 luni
Performanța site-ului web Adresa IP (date despre țară)
Sistemul de operare
Software-ul browser
Rezoluția ecranului
12 luni
Îmbunătățirea serviciilor Site-ul web care v-a trimis la noi
Site-ul web pe care l-ați accesat în continuare
date privind comportamentul utilizatorului (cum ar fi informații despre clicuri, data și ora efectuării unei acțiuni)

Analiză: comportamentul (pagini vizitate, utilizator frecvent, rata de respingere) și preferințele utilizatorului (țara de origine, sistemul de operare, rezoluția ecranului)
12 luni
Îmbunătățirea conținutului site-ului web, inclusiv a conținutului personalizat Adresa IP
date privind comportamentul utilizatorului (cum ar fi informații despre clicuri, data și ora efectuării unei acțiuni)
Vedeți Pagina noastră privind confidențialitatea cookie-urilor: https://www.zboruriieftine.com/cookiepolicy.aspx
12 luni
Distribuirea buletinului informativ prin e-mail către abonați Date despre abonament: numele și adresa de e-mail, date suplimentare voluntare legate de adresa dumneavoastră și cel mai apropiat aeroport, limba
Adresa IP
Când abonatul anulează abonamentul
Servicii pentru clienți
Date din formularul de feedback: numele, adresa de e-mail și comentarii/sugestii (care pot include date cu caracter personal)
Adresa IP
Data și ora
Corespondența legată de feedback
36 de luni după ce solicitarea din feedback a fost rezolvată/gestionată
Colectarea de noi contacte
Mesaje pe Facebook
36 de luni după ce mesajul a fost primit

Baza legală pentru prelucrarea datelor cu caracter personal este interesul nostru legitim de

  • a furniza utilizatorilor un serviciu web foarte util, gratuit
  • a îmbunătăți caracterul utilizabil al serviciului / site-ului nostru web pentru utilizatori și
  • a îmbunătăți experiența de utilizare a serviciului / site-ului nostru web

și consimțământul dumneavoastră de a primi noutăți și conținut interesant legat de serviciile noastre prin e-mail (marketing direct electronic). Vă puteți retrage consimțământul oricând prin dezabonarea de la buletinul informativ, urmând instrucțiunile din buletinul informativ. Ca alternativă, vă puteți dezabona folosind funcția de dezabonare de pe site-ul nostru web.

Putem, de asemenea, să prelucrăm datele cu caracter personal datorită obligațiilor legale, de ex. securitatea informațiilor și prevenirea fraudelor.

Datele cu caracter personal pe care le colectăm sunt reținute pentru perioada necesară pentru a îndeplini scopurile prezentate în această Notificare privind confidențialitatea, cu excepția cazurilor în care legea impune o perioadă mai lungă de reținere sau avem nevoie de ele pentru a ne proteja drepturile legale. Ulterior, datele cu caracter personal vor fi șterse într-un termen rezonabil sau vor fi anonimizate.

Monitorizarea și luarea automatizată a deciziilor, inclusiv profilarea

Monitorizăm utilizarea serviciului și comportamentul pe paginile noastre web pentru dezvoltarea serviciului și pentru a vă oferi o experiență de client și servicii mai bune. Utilizăm datele și pentru marketing și dezvoltare internă. Vedeți Politica noastră separată privind cookie-urile: https://www.zboruriieftine.com/cookiepolicy.aspx

4. Beneficiarii datelor cu caracter personal

Datele dumneavoastră cu caracter personal vor putea fi accesate de toate mărcile noastre, site-urile, aplicațiile sau companiile asociate cu Vuelos Baratos Ltd.

Datele cu caracter personal sunt transmise, de asemenea, partenerilor și furnizorilor de servicii.

Dezvăluim datele dumneavoastră cu caracter personal următorilor beneficiari:

Categoria de beneficiari Beneficiari
Parteneri principali, zboruri, trenuri, autobuze, hoteluri, închiriere auto, transferuri la/de la aeroport, parcare la aeroport, excursii și vizitare de obiective turistice, evenimente, bilete de concert. Companii aeriene, agenții de turism, furnizori de rezervări online, lanțuri hoteliere, furnizori de rezervări hoteliere, companii de autobuze, operatori de feribot, furnizori de rezervări pentru tren, companii feroviare, furnizori de rezervări pentru închiriere auto, companii de închiriere auto, operatori de transfer la/de la aeroport, furnizori de rezervări pentru parcare auto la aeroport, companii specializate în excursii și vizitare de obiective turistice, furnizori de rezervări pentru evenimente și bilete.
O listă completă se poate găsi pe site-ul nostru web: https://www.zboruriieftine.com/airlines.aspx
Rețele afiliate Tradedoubler, Zanox, Commission Junction, hasoffers / Tune, Trade tracker, Time One Performance, Webgains, Google Adsense, Doubleclick.
Parteneri / furnizori servicii web/IT
Experiență de utilizare, marketing, publicitate inclusiv conținut personalizat Google maps, Google AdSense, Google Ad Service, Google DoubleClick, Commission Junction
Statistici și rapoarte Google Analytics
Interacțiune în mediile de socializare Twitter, Facebook, Google+

Ne asociem și listăm oferte numai de la terți cu o reputație bună, dar vă încurajăm să revedeți politicile de confidențialitate ale acestor site-uri web pentru a înțelege procedurile lor de colectare și utilizare a informațiilor dumneavoastră atunci când faceți clic pe un link către un alt site web.

Transfer în afara UE/SEE

Când datele cu caracter personal sunt transferate în afara UE/SEE, transferul este securizat prin măsuri legale și măsuri de protecție adecvate. Următorii beneficiari pot prelucra date în afara UE/SEE:

Beneficiar Măsură de protecție transfer
Google Analytics Scutul de confidențialitate UE-SUA
Commission Junction Scutul de confidențialitate UE-SUA
HasOffers/Tune Scutul de confidențialitate UE-SUA
Google Adsense Scutul de confidențialitate UE-SUA
Google Adwords Scutul de confidențialitate UE-SUA

Alte transferuri

De asemenea, putem transmite informațiile dumneavoastră în legătură cu o eventuală fuziune, vânzare a activelor noastre sau o finanțare sau achiziție totală sau parțială a afacerii noastre, precum și în legătură cu alte acorduri similare.

Datele cu caracter personal sunt dezvăluite terților și în cazul în care acest lucru este prevăzut de orice lege sau reglementare aplicabilă sau de o decizie a autorităților competente și pentru a investiga posibila utilizare abuzivă a produselor și serviciilor, precum și pentru a garanta siguranța produselor și serviciilor.

5. Protecția datelor cu caracter personal

Ne angajăm să respectăm prevederile de securitate ale reglementărilor aplicabile privind protecția datelor, precum și să prelucrăm datele cu caracter personal în conformitate cu bunele practici de prelucrare.

Datele cu caracter personal sunt protejate cu măsuri tehnice și organizaționale corespunzătoare. Stocăm informațiile în medii IT securizate care sunt protejate cu tehnici de securitate adecvate. Personalul nostru și persoanele împuternicite de către operator care prelucrează date cu caracter personal sunt obligate să păstreze datele cu caracter personal strict confidențiale. Accesul la datele cu caracter personal este acordat numai acelor angajați care au nevoie de informații pentru a-și îndeplini sarcinile de lucru. Angajații și persoanele împuternicite de către operator au ID-uri și parole personale.

Informăm autoritățile și utilizatorii cu privire la încălcarea securității datelor conform reglementării (reglementărilor) aplicabil(e) privind securitatea informațiilor și protecția datelor.

6. Drepturile dumneavoastră și autoritatea de supraveghere

Aveți drepturile prevăzute în legislația aplicabilă privind protecția datelor.

  • Aveți dreptul de a fi confirmat dacă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal.
  • Aveți dreptul de a vă verifica și accesa datele cu caracter personal și de a ne solicita să vă furnizăm datele în scris sau electronic
  • Aveți dreptul de a fi corectat orice date cu caracter personal incorecte sau incomplete. Aveți, de asemenea, dreptul de a solicita să ștergem date
  • Aveți dreptul de a transmite altui operator datele cu caracter personal pe care le-ați furnizat (pe baza consimțământului sau a relației dumneavoastră contractuale)
  • Aveți dreptul de a ne solicita să limităm prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu condițiile prevăzute în legislația privind protecția datelor
  • Aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal în anumite scopuri, de ex. aveți dreptul de a refuza orice prelucrare sau transferare a datelor pentru marketing direct
  • Dacă prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este bazată pe consimțământ, aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul (retragerea nu afectează legalitatea prelucrării pe baza consimțământului înainte de retragerea sa)

Vă puteți exercita drepturile trimițând o solicitare la detaliile de contact de la începutul prezentei Notificări privind confidențialitatea. După primirea tuturor detaliilor necesare ale solicitării dumneavoastră (incl. confirmarea identității), vom începe prelucrarea solicitării dumneavoastră. Vom face tot posibilul să prelucrăm solicitarea dumneavoastră în termen de o lună.

Putem respinge solicitări care sunt nejustificat de repetitive, excesive sau evident abuzive (vădit nefondate).

În cazul în care considerați că activitățile noastre de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal nu sunt conforme cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR) (UE) 2016/679, aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea locală de supraveghere a protecției datelor.

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
B-dul Magheru 28-30
Sector 1, BUCUREŞTI
Tel. +40 21 252 5599
e-mail: anspdcp@dataprotection.ro

7. Modificări aduse prezentei Notificări privind confidențialitatea

Din când în când, ori de câte ori este necesar, putem modifica prezenta Notificare privind confidențialitatea. Toate modificările aduse prezentei vor fi puse la dispoziție pe site-ul nostru web unde publicăm prezenta Notificare privind confidențialitatea.

Prezenta Notificare privind confidențialitatea a fost publicată la 23 mai 2018, versiunea 2.0

Istoric modificări

Număr versiune Descriere modificare Data
versiunea 2.0 23 mai 2018
Legături sponsorizate